marți, septembrie 8

Free hugs.

Am citit acum ceva timp (câteva secunde) despre free hugs. Ce sunt free hugs? Îmbrăţişări gratuite, pline de fericire, care-ţi ridică buzele şi-ţi lasă la vedere boabele de fasole, galbenă, veştejită, putredă, căzută, căloasă sau cum o ai tu - pentru supă, da, supă, supă de fericire care stoarce creierii inexistenţi a naţiei noastre şi vrea să facă România un loc mai bun, şi nu degeaba.
Te simţi trist, insignifiant, urât de toată lumea, fără un scop în viaţă? Vrei o îmbrăţişare caldă de să-ţi urce buzele până la urechi şi să-ţi atingă dinţii bărbia de la atâta rânjit mefistofelic, să fii filmat şi să apari la TV, să fii o celebritate?
Apreciez lumea care-şi dă puţinul timp din viaţa-i scurtă pentru a face oamenii să zâmbească atunci gând sunt arunca-ţi într-un group hug, unul uriaş, care uneşte inimile românilor şi aduce patriotismul la cote maxime - iar cei care sunt sugrumaţi nu vor ajunge la spital, bineînţeles, ci vor ajunge fără pietre pe inimă, şi cu nişte urme calde pe obraji, şi un miros de fericire la nas, care miroase a parfum delicios.
Mie una îmi place de această campanie, făcută fără banii preţioşi a oamenilor cu vieţi sociale, neinteresante, care curg în sens invers şi care sunt triste şi bătute de soartă, până când cetăţenii oraşelor cutare primesc îmbrăţişări gratuite - mă încântă pur şi simplu că în sfârşit suntem o ţară care nu-i bună de lepădat şi e fericită, acum că a primit un free hug gratuit, şi da, ştiu că mă repet.

Free huuuugs!


Un comentariu: